Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ Ν.ΚΟΣΜΟ



 BLACK  LIST….για τους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ Ν.ΚΟΣΜΟΥ!
Το αποφάσισε ο Σύλλογος Κατοίκων Ν. Κόσμου  
και εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Κατοίκων Ν.Κόσμου, επί 4 μήνες ερευνά το φαινόμενο της αδιαφορίας που μαστίζει την περιοχή που είναι τελικά ξέφραγο αμπέλι και  χωρίς ταυτότητα. Επισημάνθησαν  πολλά και σπαρταριστά. Προς το παρόν περιοριζόμαστε στη δημοσιοποίηση  των προσόψεων επιχειρήσεων που εκδηλώνουν παχυλή έως προκλητική αδιαφορία για την περιοχή. Με την ελπίδα ότι θα μεταβάλλουν την χρόνια ρότα τους και θα θελήσουν να είναι συμμέτοχοι στους κοινούς προβληματισμούς. Και να συνειδητοποιήσουν πως δεν είναι εδώ για να τα παίρνουν μόνον ...να τα ματσώνουν δηλαδή ...
Επίσης μεγάλο  ρόλο στην υποβάθμιση της περιοχής παίζει και η οδός Φραντζή , με τά καταστήματα αυτοκινητιστικών ειδών και συνεργεία κ.λπ... που δεν αφήνουν με τις φασαριόζικες δραστηριότητές τους την περιοχή να πάρει ανάσα εκσυγχρονισμού. Υπενθυμίζεται ότι στην κεντρική αυτή αρτηρία αναπτύχθηκε η πιάτσα αυτοκινήτου, όταν εδώ ήσαν χωράφια και Δουργούτι... Σήμερα η ύπαρξη τέτοιων καταστημάτων είναι επιεικώς απαράδεκτη. ΄Ηδη έχουμε δρομολογήσει καταστάσεις για την απομάκρυνση τέτοιων επιχειρήσεων και τη διαμόρφωση μιας μοντέρνας  αγοράς, όπως επιβάλλει η γειτνίασή μας με τη καρδιά της Αθήνας. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα» 






1 σχόλιο:

  1. Τα μαγαζιά που με άνεση αναρτήσατε τις ταμπέλες τους δίνουν δουλειές σε συνανθρώπους μας και τρώνε το ψωμάκι τους το μεσημέρι αλλα απο ότι έμαθα το προβλημα σας δεν ειναι η γειτονια αλλα η τσέπη σας επειδη αυτοι οι άνθρωποι αρνήθηκαν να σας χρηματοδοτήσουν το blog εσεις παρανόμως ρίχνετε λάσπη στο όνομα τους πραγμα το οποίο ειναι καταχρηστικό και παράλογο και προπαντώς ανακριβές το δικαιωμά σας να εκφράζετε ελέυθερα την αποψή σας δεν σας δινει και το δικαίωμα να λετε πράγματα χωρίς να τα δικαιολογειτε ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! και ειναι κριμα διοτι το blog ειναι μια καλή κίνηση για την γειτονία και τους κατοικους αυτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή