Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΕΣ;



ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΩΛΟΥΝ ΦΘΗΝΑ;
ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ « φρούτο», η λαϊκή αγορά... που έχει γίνει μονοπωλειακό καθεστώς και που το νέμονται κάποιοι τσίφτες ..ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!, επ΄ωφελεία του καταναλωτή. ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ήδη θέτουν το θέμα- για πρώτη φορά- ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΥΣΤΕΡΙ... Και λένε στους δημοσιογράφους  να ψάξουν ...Θα βγάλουν πολλά λαβράκια... Θα ανακαλύψουν πολλούς νταβατζήδες στο χώρο.. Ας προσπαθήσουν ΤΩΡΑ γιατί αύριο θα ρίξουμε στη μάχη τις δικές μας δημοσιογραφικές ομάδες... Προειδοποιήσαμε ... κι όποιος δημοσιογραφάκος κατάλαβε... ΄Η κι όποιος δημαρχάκος φλέγεται  για την προστασία των Λαϊκών ... ας λειτουργήσει για το λαό του πρώτα κι όχι για τις συντεχνίες... Οι Εθελοντές δείχνουν δρόμους.. Ας διαβάζουν αυτή την ιστοσελίδα , κάτι θα διδαχθούν ... Κι αν πάλι  δεν πιάνουν τα μηνύματά μας, ας επικοινωνήσουν μαζί μας,.. Είναι καλύτερο από το να ξεσηκώνουν αγενώς ιδέες μας και λύσεις... Εξ άλλου δεν ζητάμε ουδέν ...ούτε καν πνευματικά δικαιώματα για το KNOW HOW.
Ορίστε ... δείτε: Γιατί η πατάτα τώρα πωλείται προς 0,28 ευρώ  από τους παραγωγούς του Νευοροκοπίου και  στις λαϊκές  την έχουν σταθερά έως και 0, 70 λεπτά, όπως εμείς γράψαμε το περασμένο Σάββατο; Γιατί; Μπρός δημοσιογραφάκια διαφωτίστε το λαό... Σας δίνουμε θεματάρες... Σας βάζουμε κι εσάς στο παιχνίδι...Για να καταδείξουμε το πόσο βαθειά προδιδετε , τη δημοσιογραφία και το λαό, που υποτίθεται  ότι ταχθήκατε για να υπηρετείτε! Μπρός τώρα.. Αυριο θα χτυπάμε το νταούλι! 


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΙΔΕΕΣ...

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ που θα γινουν πρατηρια       ΦΘΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΤΗΛ.6943464957
Τα υπαίθρια παζάρια είναι  προσωρινά . Το μονιμο θα πονέσει .
 Ο κ. Πετρόπουλος (άνω) είναι ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ..και χορηγός  του ΠΙΑΤΟΥ ΑΓΑΠΗΣ. Λέει: Προσοχή που δίνετε το πιάτο, διότι κυκλοφορούν στις Εκκλησιές πονηροί που   παίρνουν φαγητό, όταν δεν έχουν καμιά ανάγκη... Απλά, οι τύποι κάνουν τράκα στα συναισθήματά μας...Τους ξέρω, τους είδα! Ας το έχετε κατά νουν.
_________________________
Ο δήμαρχος Παλλήνης>
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙ-ΚΤΟΥΝ
 ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΆΤΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΦΘΗΝΙΑΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΆΣ & ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ τους ΔΗΜΟΤΕΣ  ΤΟΥΣ. ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !
ΔΩΣΤΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.Προσέξτε την αγγελία πιο πάνω.. ΄Οταν σε κάθε γειτονιά ξεφυτρώσουν πρατήρια Αγροτικών προϊόντων  του κινήματος Εθελοντών Αλληλεγγύης , πολλά θα αλλάξουν στην αγορά. Τα καρτέλ θα συμμορφωθούν!!
Δεν μπορούν να αντισταθούν στο ΚΙΝΗΜΑ που ξεκινήσαμε!
Ο δήμαρχος Ελληνικου!


ΟΙ  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Προτείνουν στους ευφάνταστους δημάρχους  που μπήκαν  ιδεοτελώς κι ευκαιριακά  στο κίνημα της πατάτας, να κάνουν τούτο αμέσως: Να παγιοποιήσουν το καθεστώς φθηνών προϊόντων με τη δημιουργία  καταστημάτων της Δημοτικής Επιχείρησης. Τώρα και να αφήσουν τα παραμύθια περί λαϊκων αγορών..  Ο κόσμος θέλει ΦΘΗΝΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΑ!
       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου