Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

4ον EΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ



4-ΕΡΕΥΝΑ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;                                      






ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ.. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ…!

**Δεν ανήκουν στον εαυτό τους. Είναι δέσμιοι του Ισλάμ!Υποτελείς- Το κοράνι τους προτρέπει να βιάζουν γυναίκες που …αιχμαλωτίζουν…

**Καθοδηγούνται εις δολοφονίες εκείνων που κριτικάρουν τη θρησκεία τους!

Βίοι παράλληλοι όμως και με την ορθοδοξία… Συνελήφθη ..προχθές, άνθρωπος που τον καλόγερο Παϊσιο… το αποκάλεσε Παστίτσιο…

Έτσι είναι με τα συνδικάτα των φτιαχτών …θρησκειών:Και διηγώντας τα να κλαις για τους άσκημους Θεούς που μας επιβάλλουν…θέλουμε δεν θέλουμε! Αρκεί να κάνουμε το…μώκο!Να το βουλώνουμε! Και να λιβανίζουμε τα ξόανα!


Ας μην έχουμε αυταπάτες για το Ισλάμ και τη φύση του.Το Κοράνι έχει μέσα του ουκ ολίγα στοιχεία βιαιοτήτων. Σε κάθε γιουρούσι των πιστών του συγκεκριμένου Αλλάχ οι βιασμοί είναι στην ημερησία διάταξη. Το λέει καθαρά… “Την αιχμάλωτή σου μπορείς να την βιάσεις και δεν τρέχει τίποτε. Ο Υψιστος είναι μαζί σου!”

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ..
Κάθε τόσο οι Μουσουλμάνοι ξεσηκώνονται σαν να τους τσιμπάνε αλογόμυγες! Γράφει κάποιος ένα επικριτικό κείμενο για το Μωχαμέτη τους, άλλος μια σάτιρα κι άλλος κοροϊδευτικούς στίχους… και φουντώνουν. Και τι είναι το Ισλαμ ή ο χριστιανισμός στο απυρόβλητο της κριτικής;… ΄Η μήπως είναι θεόκτιστες θρησκείες; Κατακευάσματα ορισμένων πανούργων ανθρώπων είναι… που στην πορεία της ιστορίας… εξελίχθηκαν και σε σημαντικές εμπορικές επιχειρήσεις…έγιναν σύστημα , καθεστώς , ταμπού, με αποτέλεσμα να κατασκευαστούν και νόμοι προστασίας της …θείας τους καταγωγής! Είναι δε τόσο …”θείες” οι θρησκείες …ώστε η μεγαλοσύνη τους να χρειάζεται και…νομική θωράκιση… Σεβαστές οι θρησκείες διότι παράγουν αγαθά εξανιθρωπισμού των αποχαμένων διπόδων-προβάτων. ΄Εχουν δημιουργήσει πολιτισμό και ιστορία. Ωραία… Από το να φτάνουμε όμως στις γελοίες ακρότητες πως η κάθε κριτική ευθεία, ή περιπαικτική, από όποιον του κατέβει έτσι, να αντιμετωπίζεται …δικαστικά ή και αυθαιρέτως βίαια, με την λογική “παίρνω στα χέρια μου τη δικαιοσύνη” ..επειδή τάχα μου, μου προσέβαλες τα “θεία” μου, υπερβαίνει τη σύγχρονη απλή λογική και αποδεικνύει την άπατη έλλειψη ωριμότητας. ΟΙ Θεοί, δεν έχουν χρείαν απο τσαρλατανίστικους Ηρακλείς προστασίας της.. θεότητάς τους! Το επαγγελματικό ιερατείο με το τσούρμο της αγέλης που το ακολουθεί κάτι πρέπει να δείξει , φανατίζοντας το άσκεπτο πόπολο… κι ωθώντας το σε πράξεις κατάπτυστες της ανθρώπινης ιδιότητας.

Η ανθρωπότητα ξαφνιάστηκε προς ετών με εκείνον τον παπά σκηνίτη εις Παρισσίους ονόματι Χοαμεϊνι, ο οποίος ανέτρεψε τον βασιλιά Σάχη της ένδοξης Περσίας ..και κατέστη ο ίδιος αρχηγός του κράτους το όποίο μετωνόμασε σε ΙΡΑΝ.΄Ενας όμως μουσουλμάνος ο Σαλμάν Ρούσντι έγραψε το βιβλίο ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ, όπου μέσα εκεί ξερνάει όλα τα άπλυτα του ΙΣΛΑΜ .. Ο αρχιπαπάς Χομεϊνί τσατίστηκε κι ως αρχιμαφιόζος ζήτησε τον θάνατο του συγγραφέα , επικηρύσοντάς τον με ένα σοβαρό ποσό. Αλλά η εκδικητική χειρ του Αλλάχ, όπως την εξέφρασε ο μουφτής αυτός, δεν φτούρησε .. Μεγάλη η χάρη του! Ο Συγγραφέας τα κατάφερε κι είναι και σήμερα Ολοζώντανος για να θυμίζει την ξεφτίλα των εμπόρων των Θεών!

Στην ιστοσελίδα : http://human-philosophie.blogspot.gr, βρίσκουμε τα παρακάτω ενδιαφέροντα, ώστε ο ανόθευτος αναγνώστης να κατανοήσει την φύση αυτού του ταλαίπωρου μουσουλμάνου … που αναιδώς βγήκε στους δρόμους της Αθήνας απειλώντας τον ελληνικό λαό, υβρίζοντας τον πρωθυπουργό της χώρας,… διότι διέπραξε το αδίκημα να τον φιλοξενεί και να του προσφέρει το όποιο χάδι του.Αυτός είναι ο λαθραίος Μουσουλμάνος. ΄Ενας κοινός κατσαπλιάς που ζητάει και ρέστα!
“Το σήμα έδωσε ο αγιατολάχ Χομεϊνί το 1989 με τον φετβά εναντίον του Σαλμάν Ρούσντι που είχε δημοσιεύσει το μυθιστόρημα «Σατανικοί στίχοι». Θυμόμαστε τις διαδηλώσεις στο Πακιστάν που είχαν προκαλέσει αρκετούς νεκρούς. Και εκεί που νομίζαμε ότι το Ιράν είχε λίγο-πολύ εγκαταλείψει τον φετβά, να που η αποζημίωση όποιου δολοφονήσει τον Σαλμάν Ρούσντι μόλις αυξήθηκε φθάνοντας τα 3,3 εκατ. δολάρια.
Βιβλία επικριτικά για το ισλάμ υπάρχουν. Το δοκίμιο του Μαξίμ Ροντενσόν «Μωάμεθ» (εκδ. Seuil, 1961) είναι μια ανάλυση της ζωής του προφήτη. Το βιβλίο αυτό δεν προκάλεσε αναταραχή. Και ας θέτει ερωτήματα που δεν αρέσουν σε πολλούς πιστούς μουσουλμάνους.
Αυτό που σοκάρισε τους Ιρανούς στους «Σατανικούς στίχους» είναι ότι ένας μουσουλμάνος τόλμησε να αναφερθεί σε στίχους που έπρεπε πάση θυσία να αγνοήσει. Ενας μουσουλμάνος ανήκει πρώτα απ' όλα στο έθνος («ούμα»), στο σόι, στην οικογένεια. Δεν έχει το δικαίωμα να ξεφύγει ούτε, κυρίως, να ασκήσει την παραμικρή κριτική στο δόγμα και στο ιερό βιβλίο. Ο Σαλμάν Ρούσντι είναι μουσουλμάνος από γεννησιμιού του. Τον θεωρούν λοιπόν προδότη που πρέπει να τιμωρηθεί γιατί διέπραξε βλασφημία.
Η έννοια αυτή του ότι κάποιος ανήκει απόλυτα στην κοινότητα δημιουργεί σύγχυση ανάμεσα στην κοσμικότητα, στον αθεϊσμό και στην αποστασία. Οποιος αγγίζει το δόγμα θεωρείται αναλώσιμος. Είτε πρόκειται για γελοιογράφο είτε για κάποιον τρελό που μισεί το ισλάμ είτε για εφημερίδα είτε για ταινία ο φονταμενταλιστής μουσουλμάνος αισθάνεται ότι έχει το καθήκον να αντιδράσει και να δηλώσει με κάθε τρόπο την οργή του. Προσθέστε σε αυτά τα αντανακλαστικά τις σκοτεινές χειραγωγήσεις ορισμένων κρατών ή υπηρεσιών και θα πάρετε το απεχθές θέαμα ενός υπερβολικού και θανατηφόρου φανατισμού."

Ακριβώς τα ίδια κι εμείς προσπαθούμε εδώ να αναδείξουμε ώστε ο καλοκάγαθος κι απονήρευτος σύγχρονος ΄Ελληνας να κατανοήσει τον ύπουλο μουσουλμανικό κίνδυνο που είναι στα πόδια του, στο σπίτι του, στην αυλή του.
Ο γείτονάς σου ο Μουσουλμάνος , όσο ταπεινός κι άν δείχνει, στην πραγματικότητα είναι λύκος με ένδυση προβάτου. Κοιτάξτε το βλέμμα του… Στάζει φαρμάκι. Σταθερά σκοτεινό… σου δίνει την εντύπωση ότι του …χρωστάς . Περιμένει απλά στην επόμενη στροφή να σου το αρπάξει!… στο όνομα του Αλλαχ!
Ο Μουσουλμάνος δεν είναι ο κοινός άνθρωπος που ανήκει στον εαυτό του κι άρα μπορείς , εν τινι μέτρω, να τον εμπιστευθείς…Δεν ανήκει στον εαυτό του .Ανήκει στο ΙΣΛΑΜ κι ενώ πέντε φορές τη μέρα προσεύχεται κι άρα θα προσδοκούσε κανείς τη φώτιση του Αλλάχ να γίνει ανθρωπινότερος, αυτός στην πρώτη ευκαιρία, γίνεται αγριότερος και βαρβαρότερος! Ακου συγχίστηκαν …τα Μωχαμέτια.. επειδή κάποιος έκανε μια ταινία που λοιδωρεί τον Αλλάχ τους… και τα κάνανε λίμπα στην Αθήνα!
Είναι τσόγλανοι ή όχι;

Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΪΣΙΟΣ-…ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ!
Εδώ για την ισορροπία πρέπει να δούμε και τα δικά μας αλλόκοτα. Θεία χάρητι… την ώρα που ξεκινήσαμε αυτή την έρευνα ξεμπούκαρε ειδησεογραφικά η περίπτωση ενός μπλογκερ… ο οποίος έβγαλε στον ιστό του μια φαρσοειδή εκδοχή του καλόγερου ΄πατρός Παϊσίου, τον οποίο κοντολογής οναματίζει “Παστίστιο”.
Οι ορδές των άβουλων και βλακωδών χριστιανών –κατά την ίδια πρακτική των Μουσουλμάνων επενέβησαν δραματικά εξευτελιστικώς για κάθε έννοια ελευθερίας και δημοσκρατίας και συνέλαβαν τον δράστη της μη αρεστής πλάκας που έκανε στον γέροντα Παϊσιο, μετατρέποντας σε ..Παστίτσιο!

Εξανέστησαν αστειοπρεπώς όλα τα “θρηκευάμενα” κι εθνοπρεπή μπλογκς.Προσεβλήθη ποιός; Ένας ταπεινός καλόγερος που κάποιοι εκλαμβάνουν τις φιλότιμες επαγωγικές σκέψεις του , ως προφητείες;
Δηλαδή σώνει και καλά τον γέροντα Παϊσιο να τον κάνουν Άγιο;Τι πάει να πει Άγιος; Απλά ένας ενάρετος άνθρωπος.Και χίλια μπράβο του που κατάφερε μέσα στην κοσμική αθλιότητα να σταθεί σε ύψος!
 Αλλά απαγορεύεται σε μένα να τον κάνω …παστίτσιο , γιαχνί και γαρδούμπα αλά πουτανέσκα; Είναι ..ιερόν κι όσιον ο ανθρωπάκος αυτός; Αλλά και ιερόν κι όσιον να ήταν ..δεν θα κόλλαγε με την ελευθεροφροσύνη μου…  να βιώνουμε φαινόμενα...  να εξανίστανται διαφωνούντες, ..εκζητούντες την κεφαλή επί πινακίω του αυθαδιάζοντος δράστη -κειμενογράφου!
Βλέπετε μήπως καμιά διαφορά μεταξύ Ισλαμισμού και Χριστιανισμού; Καμία. Η ταρίφα είναι ίδια; Το επαγγελματικό ιερατείο αμφοτέρων των “θρησκειών” τα ίδια κακάσχημα τερτίπια καταδυνάστευσης-απόλυτου ελέγχου των πιστών-πελατών - τους υιοθετεί! Δεν είναι περίεργο;

Για μας όχι ασφαλώς.Αφορά τη νοημοσύνη όλων των πιστών κι όλων των κατασκευασμένων από ανθρώπους θρησκειών …ή και κομμάτων! Το ίδιο είναι! Έτσι συμπεριφέρονται οι τεχνητοί-πλαστικοί …σωτήρες της ανθρωπότητας! Αλλά έχουν ρέγουλα…μην πείτε!
Να το κάνουμε πιο λιανό… Κλάνει κάποιος στις ΗΠΑ και τσιρλίζεται όλη η Αραπιά! Φτερνίζεται κάποιος στην ορθόδοξη Ελλάδα, και συναχόνονται όλες οι θεούσες, τα κατηχητικά και τα μοναστήρια…
Αλλά ποιός είναι τελικά αυτός ο σπουδαίος Μωάμεθ, που έχει δέσει αλλυσοπόδαρα τους πιστούς τους; Ιδού:


MOHAMED PROPHET - ΜΩΑΜΕΘ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ
Μωάμεθ ο Προφήτης (~570 - 632 μ.Χ.)
Για τη ζωή του Αμπού ι-Κασίμ που επωνομάστηκε αργότερα Προφήτης Μωάμεθ είναι από την εποχή πριν την έξοδό του από τη Μεδίνα λίγα πράγματα γνωστά. Η οικογένειά του ανήκε σε ένα φτωχό παρακλάδι της φυλής που εξουσίαζε τότε τη Μέκα. Ο Μωάμεθ ήρθε στα πολλά εμπορικά ταξίδια του σε επαφή με τις μονοθεϊστικές διδασκαλίες των Ιουδαίων και των Χριστιανών και άρχισε προοδευτικά να ασχολείται με θρησκευτικά θέματα. Περί το 595 παντρεύτηκε την Χατίτζα, μια πλούσια χήρα εμπόρου και απέκτησε έτσι οικονομική άνεση.
Περί το έτος 610 ανακοίνωσε ο Μωάμεθ στον περίγυρό του ότι είχε μία οπτασία του Αρχάγγελου Γαβριήλ, ο οποίος του ανακοίνωσε πως είναι ο αληθινός προφήτης του Λόγου του Θεού. Οι αποκαλυπτικές εμπειρίες του Μωάμεθ καταγράφηκαν από συγγενικά του άτομα στο Κοράνι. Αρχικά πίστεψαν πολύ λίγοι στη διδασκαλία του Μωάμεθ, κυρίως οι συγγενείς του, μέχρι που το έτος 622 αναγκάστηκε να υποκύψει στις αντιδράσεις των κατεστημένων κύκλων της Μέκα και να αποδράσει στη Μεδίνα. Αυτή η φυγή ονομάστηκε Εγίρα (χίτζρα) και καθιερώθηκε αργότερα ως η αρχή της μουσουλμανικής χρονολογίας.
Αντίθετα με τη Μέκα, στη Μεδίνα απέκτησε ο Μωάμεθ θρησκευτικό και πολιτικό κύρος και δημιούργησε μεγάλο αριθμό οπαδών, με τη βοήθεια των οποίων άρχισε να διαδίδει στην αραβική χερσόνησο τη θρησκεία του Ισλάμ που διαμόρφωσε ο ίδιος, προσαρμόζοντας παλιές τελετουργικές συνήθειες των Αράβων. Το έτος 630 κατάφερε, μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, να καταλάβει θριαμβευτικά με πλήθος οπαδών του τη Μέκα, την οποία ανακήρυξε σε ιερή πόλη, αφού εξαφάνισε τα είδωλα από την Κάαμπα. Έκτοτε έγινε η Μέκα και ειδικότερα η Κάαμπα τόπος προσκυνήματος των οπαδών της νέας θρησκείας.

ΑΠΟ ΤΟ http://sfrang.com/

___________________________ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου