Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο ΜΠΑΡΙΣΑ ...ΠΡΟΚΑΛΕΙ ..ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ!


Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΜΠΕΡΙΣΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μίλησε για Τσαμουριά ..που αρχίζει από την Πρέβεζα…την ώρα που είχε καλέσει τον δικό μας ΥΠΕΞ Δ.Αβραμόπουλο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις γιορτές των 100 χρόνων της Αλβανίας .. Τόσα χρονάκια μόνο έχει,ως κράτος αφού πρώτα ήταν ελληνική επικράτεια από Πύρρο Βασιλέα έως το Δεσποτάτο της Ηπείρου…
Ο Μπερίσσα είναι ένας κοινός αληταράς, κλέφτης του αλβανικού λαού (με τις γνωστές πυραμίδες) και βαθύτατα μισέλλην… Κοινός χαφιές, μουσουλμανικό καθίκι, που κατέδιδε τους ΄Ελληνες φοιτητές Χριστιανούς.. (επειδή στο λαιμό τους φορούσαν σταυρουδάκι) για να κλειστούν στα μπουντρούμια του Χότζα.
Η αντίδραση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλου εκτός της ακύρωσης του ταξιδιού στα Τίρανα συνοδεύτηκε και από σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ στην οποία αναφέρονται τα εξής:
"Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ματαίωσε, την τελευταία στιγμή, την επίσκεψή του στα Τίρανα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης για τις δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της επετείου για τα εκατό χρόνια από την ανεξαρτησία της Αλβανίας", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
"Δηλώσεις σαν και αυτές, δεν συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος φιλίας, εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών, και στην ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως στον πολιτικό, οικονομικό και ενεργειακό τομέα", σημειώνει το υπουργείο.
Η περίπτωση δεν είναι τυχαία.. Άρχισαν να ηχούν τα τύμπανα κι ο Νίμιτσς για τ\α Σκόπια είναι εδώ γύρω, κι ας το καταλάβουν οι ΄Ελληνες κυβερνήτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου