Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΡΙ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ..το αναγνωσμα...

ΑΧ ..ΜΩΡΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ...ΓΛΥΚΕΡΙΑ ..ΣΕ ΖΩΝΟΥΝ ..ΑΛΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΟΙ.. ΠΛΗΖ ..ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:


Νέο τραγούδι: Γλυκερία – «Πάλι μόνη»

Γλυκερία


Δεν είμαστε εναντίον σου...Οι δίπλα σου σε κακοδιαχειρί-ζονται!

ΘΕΜΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ..ΠΑΤΟ-ΚΟΡΦΑ .. 
ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝΤΕΣ 

Όπως
**Να μην πιάνουμε στο στόμα μας το όνομα της ..ιεράς, πλην σημαντικής, καλλιτέχνιδας
**΄Οτι διασύρουμε ανθρώπους…αβίαστα…
**Ότι…άρχισε ο διασυρμός της Γλυκερίας κ.λ.π
























ΠΡΟΣΕΞΤΕ ...ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ! Οι μεν ανώνυμοι ισχυρίζονται πως η θαυμάσια Γλυκερία έχει κόψει τον βήχα της δισκογραφία κι εδώ βλέπουμε ότι ..δισκογραφεί ΤΩΡΑ...!

**Και πως εδώ και τώρα πρέπει… να κατεβάσουμε την ανάρτηση του ρεπορτάζ!
Κι όλα αυτά τα φαιδρά από τους κατευθυνόμενους FUN της, διότι, γράψαμε ή μάλλον αντιγράψαμε την είδηση πως μεταξύ εκατοντάδων καλλιτεχνών και δη διακεκριμένων τραγουδιστών, το ΣΔΟΕ διερευνά και τα φορολογικά της Γλυκερίας!!! Πού είναι το πρόβλημα; ΄Ολοι μας δεν είμαστε στο στόχαστρο των Φορολογικών Αρχών; … Από που βγαίνει ο διασυρμός της καλλιτέχνιδας; Είναι άβατον η κ. Γλυκερία; Δεν υπόκειται σε ελέγχους;
Μεταξύ των πολλών που επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα, σχολιάζοντας ελεύθερα το ρεπορτάζ…
(τα σχόλια τους είναι πιο κάτω στη χθεσινή ανάρτησή μας) που τους εξόργισε, υπάρχει και μόνον ένας επώνυμος, ο κ. ΘΩΜΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος δηλώνει φίλος του ζεύγους ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ-ΦΩΤΙΑΔΗ, αλλά και του κ. Ρουσομάνη, τον περίεργο άνθρωπο,υπεύθυνο Δ.Σ. της εκλεκτής τραγουδίστριας… η ιδία όμως κατά στρατηγική τακτική της, δεν θέλησε να προβεί σε καμιά διευκρίνιση, αλλά αφήνει μόνον τους ανώνυμους κι εξοργισμένους ..θαυμαστές της να επιχειρηματολογούν υπέρ της …Θεότητάς της!Πρωτοφανές; Μά έχει έτσι η κατάσταση!
Αξίζει δε να αναφερθεί ότι οι περισσότεροι των σχολιαστών, μας απειλούν με μηνύσεις και απαιτούν με περίσσιο θράσος να κατεβάσουσε το ρεπορταζ.
Δεν μας πτωούν τέτοιοιυ ειδους κατευθυνόμενες εντολές! Και δη από κουκουλοφόρους! Σε μας ισχύει το ότι, ανεβαίνει…δεν κατεβαίνει.

Τώρα πως μας προκύπτει τέτοιο παπα Ευαγγελιο, ο ανώνυμος αναγνώστης να απαιτεί από ιστολόγιο να αποκαθηλώσει κείμενά του-ρεπορταζ!
Δεν κατεβάζουμε αναρτήσεις και παρέχουμε πλήρη ελευθερία στον όποιον διαφωνεί να καταθέσει τις απόψεις του, έστω …κι αντρίκια ανώνυμα. Γιατί εμείς είμαστε ντάλα επώνυμοι… Είναι εντιμότερο αυτό από ό,τιδήποτε άλλο!
Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κ. ΘΩΜΑΣ ΜΗΤΣΌΠΟΥΛΟΣ, ισχυρίζεται:
Εντελώς διαφορετική είναι η περίπτωση του κ. Μητσόπουλου,,φίλου του σοβαρού ζεύγους Γλυκερία-Φωτιαδη- και δηλώσας δικηγόρος του κ. Ρουσομάνη… Η επιστολή του, παρά τις βεβιασμένες …απαιτήσεις του, είναι σοβαρή κι σε γενικές γραμμές ευγενής. Δεν μας πειράζουν οι χαρακτηρισμοί του, αν κι εμείς αποφύγαμε τον παραμικρό χαρακτηρισμό για την γλυκεία Γλυκερία, διότι επί τέλους δεν συνελήφθη κλέπτουσα οπώρας..Απλά ότι οι φορατζήδες ερευνούν και την περίπτωση της… “Κι εφόσον καταλήξουν σε ισχυρά συμπεράσματα” γράφουμε τότε θα πράξουν τα δέοντα.. . Πού το αμάρτημα μας ..το ότι βγάλαμε πληροφορίες που τρέχουν; Θα έπρεπε να τις αποκρύψουμε και διατί;
Τέλος πάντων δείτε την επιστολή του κ. Μητσόπουλου:

"Θα παρακαλούσα να κατέβει αμέσως αυτό το κατάπτυστο κείμενο που έχει σαν αποκλειστικό σκοπό του τον διασυρμό μιας από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της Ελλάδας όπως είναι η Γλυκερία. Το λιβελογράφημα αυτό, γιατί περί τούτου πρόκειται, δεν ανταποκρίνεται διόλου στην πραγματικότητα και προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητα τηςτραγουδίστριας που με τη στάση της όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει το πραγματικό δικαίωμα.

Πολύ καλή η χρήση του διαδικτύου και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών αλλά οφείλουμε να διασταυρώνουμε τις όποιες πληροφορίες μας προτού προβούμε σε δημοσίευσή τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι φανερό ότι οι ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες προέρχονται από κάποιον κακοήθη που προφανώς θέλει να βλάψει τη Γλυκερία, τον σύζυγό της Στέλιο Φωτιάδη και τον φίλο της Μάκη Ρουσομάνη.
Δεν δημοσιεύουμε όμως όποια ανώνυμη πληροφορία έχουμε...αυτό δυστυχώς δεν είναι δημοσιογραφία... Γιατί αν είχατε προβεί σε ένα πιο προσεκτικό έλεγχο θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι δεν υφίσταται off shore ΕΤΑΙΡΊΑ της Γλυκερίας και του συζύγου της ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Κύπρο, ούτε και πουθενά.
Η Γλυκερία δεν συνεργάζεται με καμία δημοσιογράφο, δεν έχει κανένα γραφείο, πόσω μάλλον υπαλλήλους....
Ο δε κ.Μάκης Ρουσομάνης έχει επάγγελμα, είναι μια εξαίρετη προσωπικότητα και συμβαίνει να αγαπά με πάθος τη Γλυκερία! Στο όνομα αυτής της αγάπης εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακολουθεί πιστά τη Γλυκερία, είναι συλλέκτης του αρχείου της και μάλιστα διαχειρίζεται και ένα site με αντικείμενο το έργο της σπουδαίας τραγουδίστριας. Στο site αυτό η Γλυκερία δεν έχει καμία ανάμειξη και το διαχειρίζεται αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος. Το μόνο που έχει λάβει από τη Γλυκερία όλα αυτά τα χρόνια είναι αγάπη, και μόνο... Γιατί θα πρέπει οι πράξεις που απορρέουν από αληθινά και ακριβά συναισθήματα να αποτιμώνται πάντα σε χρήμα;Φαίνεται όμως πως κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι την ελεύθερη και αδιασταύρωτη διακίνηση θέσεων και απόψεων στο διαδίκτυο και παρακινούμενοι απο προσωπική εμπάθεια και φθόνο, εισαγάγουν ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις,που στη συνέχεια θα αναπαραχθούν άκριτα από τα εκατοντάδες ανώνυμα blogs σαν και το δικό σας. Ένα από τα θύματα της ανωτέρω σύγχρονης τακτικής φαίνεται πως είναι σήμερα η Γλυκερία...
Αν έχετε την παραμικρή ευθυξία και θέλετε να ονομάζεστε έγκυρο και αξιόπιστο blog παρακαλώ προβείτε άμεσα στην αφαίρεση και διαγραφή της εν λόγω ανάρτησης.
Ο φίλος της Γλυκερίας, του Στέλιου Φωτιάδη και του Μάκη Ρουσομάνη

Μητσόπουλος Θωμάς"

Κύριε Μητσόπουλε, έχουμε κοκκινίσει μερικά σημεία της επιστολής σας, προκειμένου να τα εξετάσουμε εδώ επίσης σχολιαστικά:
** Το ρεπορτάζ προσβάλλει ..βάναυσα την προσωπικότητα της Γλυκερίας; Λέτε. Το ότι κάποιοι φορατζήδες διερευνούν κάποιο όνομα, (όλους μας εν τέλει) αυτό αποτελεί προσβολή βάναυση της Γλυκερίας; Χριστέ και Κύριε!
** “ Οφείλουμε να διασταυρώνουμε… λέτε και Εσείς θα μας παραδώσετε και μαθήματα δημοσιογραφίας; Μήπως υπερβαίνετε εαυτόν; Και ποιός σας είπε ότι δεν “διασταυρώσαμε”..Είσαστε βέβαιος;… Αλλά όταν μιλάτε για διαστραύρωση.. φυσικά και εννοείτε “επικοινωνία” μας μετά της εριτίμου κ.Γλυκερίας.. Αλλά τελικά τι να διασταυρώσουμε; Το ότι γίνεται έρευνα πέριξ του ονόματός της από την Εφορία, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλων συναδέλφων της; Και τι θα μας έλεγε η Κυρία;Θα δήλωνε …πλήρη άγνοια!
Αλλά παρά ταύτα, επικοινωνήσαμε μετά της θεοσεβούς κ. Γλυκερίας… Ο άρχων τα της δημόσιας ζωής της , αγαπητός εις εσάς κ. Ρουσομάνης…μανιωδώς δεν κατανοούσε..!
Εν τάξει έχουμε να κάνουμε με έναν ..άγιο, όστις εγκαταλείπων τα εγκόσμια αφιερώθηκε με αγάπη στη Θεά του Γλυκερία, την οποία και υπηρετεί… Τό πως σιτίζεται, δεν έχουμε πληροφορίες. Το πλέον βέβαιο είναι η δική μας πληροφορία πως αμείβεται, για τις θεάρεστες πράξεις του από την κ. Γλυκερία.Διαψεύστε το! Δεν θα το κρύψουμε!
Και μας κάνει εντύπωση κ. Μητσόπουλε που ισχυρίζεστε ότι έχει επάγγελμα ο κ. Ρουσομάνης ,αλλά δεν μας λέτε τί επάγγελμα έχει προς επιβίωση; Πώς πια ταϊζεται ο άνθρωπος αυτός;.Λιβανίζοντας την Γλυκερία; Και το λιβάνι που βρίσκει παρά για να το προμηθευτεί;

Υπογραμμίζετε το πιο κάτω. Το αφήνουμε ασχολίαστο.. Μπορεί και να έχετε δίκαιο..
"θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι δεν υφίσταται off shore ΕΤΑΙΡΊΑ της Γλυκερίας και του συζύγου της ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Κύπρο, ούτε και πουθενά."
**Λέτε συνάμα πως η Γλυκερία ,δεν είχε ποτέ κανένα γραφείο ,καμιά δημοσιογράφο κυρία δίπλα της, ούτε και τηλέφωνα (το παραλείψατε)..
Μάλλον δεν είστε καλά πληροφορημένος…Απ όλα τα έχει η κ. Γλυκερία , αλλά και τίποτε... (ευφυώς στημένα)
Η Γλυκερία απλά λέτε πως είναι εξ ΟΥΡΑΝΟΥ..Ανύπαρκτη, δηλαδή!!.. Τι λες να στήσουμε μια πλάκα με τον ..ενδιάμεσο κι άμισθο Ρουσουμάνη..για μια συναυλία-φούσκα, της Γλυκερίας, στη Στουγκάρδη; από το Σύλλογο..Ξενητεμένων..”ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ, ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ; Ρωτάμε ..γιατί σε τέτοιο κλίμα μας φέρνετε με τα επιχειρήματα που σέρνετε… …

Εκτιμούμε φίλε κ. Μητσόπουλε την παρέμβασή σας, Αλλά το στόρυ σας, και το φαιδρό στόρυ των ανώνυμων, μπάζει, έχει πολλά κενά..
Επειδή είστε καλής πίστης άτομο…και διαλεκτικός δείτε πιο κάτω δυό εξωφρενικές (βασικά μία) που την περίπτωση του δικού μας ρεπορτάζ την πολιτικοποιούν άναρθρα δυο μπλόγκς που λένε τα ίδια-αλαξοκωλιά.. θα έχουν )..Μάλιστα δε ο ένας έχει τον τίτλο …ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΡΟΣ.. Βασικά μιλάμε για τσουτσονοπαιχτική! 
Μια μικρή παρατήρηση κ. Μητσόπουλε, ειδικά για σας… Οι κάτωθι ανατρέπουν τη θεωρία σας και υποστηρίζουν  ακριβώς τα αντίθετα ..περί υπάρξεως η μη off shore εταιρίας της Γλυκερίας…Λένε απλά ότι ..θα πάει τον ιδρώτα της –Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ-να φορολογηθεί όπου η ιδία θέλει!..αλλά όχι στη φαύλη Ελλάδα-Βασικά υπεραμυνόμαστε του Ιδεώδους αυτού… αλλά εσείς απαρνιέστε την ύπαρξη OFF SHORE για την ΕRΟΣ-MUSIK, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΈΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΊΑ;…
Ω ναι ξέρουμε…προϋπήρχε η δισκογραφική εταιρεία των ΓΛΥΚΕΡΙΑ-ΦΩΤΙΑΔΗ..που δεν τσούλησε… πλην όμως το σήμα εξακολουθεί να υπάρχει.. Ναί ή ΟΥ; Δείτε τις εκκρήξεις των δύο site:
1.     Έναρξη διασυρμού της τραγουδίστριας Γλυκερίας ... - tsoutsouneros
tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/31904 - Προσωρινά αποθηκευμένη 
Πριν από 22 ώρες – ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ.… === Το ΣΔΟΕ αυτή τη στιγμή ψάχνει για τη  σπουδαία,χωρίς άλλο τραγουδίστρια ...
2.     Διασύρουνε ανθρώπους αβίαστα..Ντροπή που πιάνουν στο στόμα ...
thraki-dnews.blogspot.com/.../blog-post_5... - Προσωρινά αποθηκευμένη 
Πριν από 17 ώρες – ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ: .......ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ… Το ΣΔΟΕ αυτή τη στιγμή ψάχνει για τη ...


3.   OI ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΜΑΣ είναι ολοφάνερο ότι είναι κατευθυνόμενοι ..οι δε σχολιαστές, γράφουν , λες με την ίδια γραφίδα, η σε καρμπόν.
4.   Μας έκανε εντύπωση που ΟΥΤΕ ένας δεν είπε κακό λόγο για την Γλυκερία.. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Αυτό μας έβαλε σε υποψίες ότι τα συσωρευθέντα αρνητικά σχόλια προς εμάς… είχαν κάποιο λάκο στη φάβα με την ευλογητική αλητεία των ανωνύμων που μας βρίζουν!… Το παράπτωμα το χρεώνουμε στην ίδια τη Γλυκερία ..κι αν έχει φωνή ας την εκφράσει και μη βάζει κωλοσφουγκάριους …δήθεν θαυμαστές της να γράφουν ανοησίες
5.   Και.. επειδή προκληθήκαμε από τη συγχορδία αυτή..υμνολογίας υπέρ της κυρίας αυτής… ψάξαμε στο διαδίκτυο, όπου το ίδιο θέμα αντέγραψε και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ… και ιδού τμήμα των σχολίων που εισέπραξε σπό αναγνώστες του.. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΡΕΤΕ !

6.  "** ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ 
+6#3 polykarpos 19-02-2013 20:31

 
***ενταξει το τυρακι ειναι οι τραγουδιστες για να μπορουν να ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ!  
+27#2 ΜΑΚΗΣ Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ 19-02-2013 20:14 


**ΤΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΘΑΥΜΑΣΙΑ ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ CELEBRITIES ZOYN ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ .ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ GLAMOUR ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ .

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; 
Και ειδικά εσείς οι περίξ της ..μεγάλης προσωπικότητας, της απίστευτης αοιδούς… Γλυκερίας…η οποία περιέργως θεωρεί ότι το ρεπορτάζ μας για φορολογικό της έλεγχο αποτελεί πρόκληση, βυσοδομία, κι  ανιερότητα..
Εδώ μπαίνει τούτο:
--Ε, άει σιχτίρ πιά! Θα ελέγχομαι εγώ από την Εφορία και η μανδάμ Γλυκερία ΟΧΙ; Κι είναι βέβηλος ο εφοριακός έλεγχος και κατακριταίος ο δημοσιογράφος που αναγράφει την είδηση;

ΕΜΕΙΣ δεν βρίσαμε κανέναν.Απλά παρουσιάσαμε στοιχεία από έρευνα που διεξάγουν οι φορατζήδες της πολιτείας! Δεν έπρεπε; Και γιατί ΡΕ κωλοδημοκράτες; Ποιά είναι η Γλυκερία; Αοιδός δεν είναι; Ε, κι εγώ Νταουλτζής είμαι, ποιό το πρόβλημα; Δεν πρέπει να μας κάνουν έλεγχο;

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ
( και μάγκας παντός καιρού!)



2 σχόλια:

  1. Χαχα...τελικά έχετε πολύ πλάκα "δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας"...σας έκατσε θεματάκι με τις μαλακίες που βγάλατε από τον εγκέφαλό σας, είδατε ότι τσίμπησε το υπερπληθές κοινό της τραγουδίστριας που σας κράζει και είπατε να το εκμεταλλευτείτε!!!! επειδή όμως είστε ένα blog του κώλου, όπως και τα περισσότερα φυσικά που σας αντιγράφουν η "πρόσκαιρη" δημοτικότητά σας σταματάει εδώ....γιατί αποδείχτηκε πανηγυρικά ότι είναι ασύστολα ψεύδη όλα όσα σκαρφιστήκατε..πως αποδείχτηκε; δεν θέλει και πολλά γράμματα, έξυπνοι άνθρωποι είστε, καταλαβαίνετε νομίζω...άντε γιατί αρκετά ασχοληθήκαμε με την πάρτη σας....ένας ακόμη κουκουλοφόρος-θαυμαστής της Γλυκερίας! α και από ότι βλέπω...με πολύ σημαντικά θέματα ασχολείται το blog σας...δύο μέρες με τη γλυκερία...αυτή είναι το πρόβλημα στην ελλάδα σήμερα ε;;α ρε σούργελα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τραγουδάρα το νέο τραγούδι της γλυκερίας πάντως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή