Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ




Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΥΝΕΤΑΙ ΤΌΣΟ ΠΟΛΥ, ΕΠΙ ΤΈΛΟΥΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ

 ώστε τα ξυσίματά του να είναι πιο ευγενή κι όχι σαν φαγούρα.Αυτό μάλιστα. Η φωτογραφία τα λέει όλα.Μόλις προχθές έκανε την εμφάνισή του το εν λόγω στούντιο ονύχων επί των οδών Ιππώνακτος και Κασομούλη.. ΄Ενα κι ένα για τους ξυνόμενους Νεοκοσμίτες.. Τώρα βέβαια με τους ιδιόρυθμους καιρούς μας τι  ύψος  υποδοχής  μπορεί να έχει μια τέτοια επιχείρηση;. Ευχόμαστε να πάει καλά.. αλλά οι νεοκποσμίτες σπανίως αγκαλιάζουν νέες επιχειρηματικές προσπάθειες..Είναι ταλέντα… Σημειώστε δε ότι στην ίδια θέση ήταν μέχρι προς τινός κομμωτήριο..που διηύθυνε μια ηλικιωμένη κυρία με αρχές για τη δουλειά της.
--Κοτάξτε κύριε, εγώ δεν κατέβαζω τις τιμές μου.Την τέχνη μου δεν την υποβιβάζω.. Σωστλες οι αρχές ... αλλά αναγκάστηκε να κλείσει! Τώρα μας ήλθε το studio Nails... Για να δούμε...

Φρέσκο ψωμί κάθε μία ώρα..

Ίσως είναι το πιο λαχταριστό φουρνάρικο στο Ν.Κόσμο Είναι στην Πίσσα και Ιππώνακτος ..Φουρνίζει πολλές νόστιμες ποικιλίες και ζεστές, αφού κάθε μία ώρα φουρνίζει…Η κυρία της φωτογραφίας είναι επί 18ωρού βάσεως στις επάλξεις μαζί με τον άντρα της.. Βορειοηπειρωτικής προέλευσης, ίσως κι ορίτζηναλ Αλβανοί. Δεν έχει σημασία.ασφαλώς. Η Κυρία είπε:
--Η κρίση δεν χτύπησε τόσο το ψωμί όσο τα υπόλοιπα προϊόντα μας ζαχαροπλαστικής .. Εδώ η πτώση είναι 60-70 % κάτω από άλλες χρονιές…

ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ…

Μια γωνιά στο του Νέου Κόσμου





Από ψαράκι άφθονο στη Λαίκή Σαρκοδίνου, από τιμές όμως …Π.Χ.Οι γαρίδες 18 ευρώ!, ένα μεροκάματο δηλαδή…Υπάρχουν βέβαια και ψάρια με 3 ευρώ το κιλό… Ψαράκι νάναι φρέσκο κι ό,τι νάναι!Λένε αυτοί που ξέρουν από θαλασσινά..

Κι αμέσως μετά αναλαμβάνουν δουλειά τα συνεργεία του Δήμου και μέσα σε δύο ώρες κάνουν την ποδό Σαρκοδίνου νάλάμπει, κυρίως με καταιγισμό νερού που εκτοξεύουν..


Μια κυρία άψογα ντυμένη ψάχνει στα υπολείμματα που εγκατέλειψε ο παραγωγός

ΜΕ ΚΛΙΚ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ..


Μετά το τέλος της Λαϊκής η περιοχή θυμίζει τοπείο από όπου πέρασε…τσουνάμι… Πο έμποροι της Λαϊκής μετά της 4.μμ. αφήνουν πίσω τους ό,τι θεωρούν άχρηστο Κούτες ζαρζαβατικά ελαφρώς τραυματισμένα κ.λ.π.
Φωτό άνω- και κάτω




ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ …ΠΑΛΙΌΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Νεου Κοσμου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου