Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΜΙΝΗ!

O KAMINΗΣ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΑΛΙΑ ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΗΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!...Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ...ΦΛΕΓΟΥΝ!


Η ειρωνεία στη φωτό αυτή είναι ότι υπάρχει φωτιζόμενη πινακίδα  του Δήμου  που λέει ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός κι άλλες μαλακίες... ΄Ολα τα παρτέρια στο Ν.Κόσμο  είναι γεμάτα σκουπίδια!..Θα εννοεί προφανώς τον πολιτισμό των Μωχαμέτηδων που προστατεύει!















O ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ..(Ι)- ΕΠΙ ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΑΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!
Δείτε τις φωτογραφίες επί της Κασομούλη και γύρω από τη στάση του μετρό & τραμ –μια από τις πιο όμορφες γωνιές του Ν.Κόσμου και θα αντιληφθείτε πως έχει περάσει λίβας που κατέκαψε κάθε πράσινη εστία και παρτέρι..
Όχι, για την ακρίβεια έχει περάσει καμίνι, που έχει σαρώσει τα πάντα.. Οι άθλιες αυτές εικόνες διαρκούν πάνω από ένα χρόνο.. που σημαίνει ότι ο δήμαρχος Καμίνης αδιαφορεί προκλητικά να στείλει δημοτικούς υπαλλήλους, κηπουρούς και ποτιστές και πως δεν δίνει δεκάρα για το Νέο Κόσμο… Αρκείται στα νεφελώματά του , της προστασίας των ψηφοφόρων του λαθρομεταναστών…
Οι κάτοικοι που βλέπουν καθημερινά τις αθλιότητες αυτές κουνούν το κεφάλι τους:
--Μα τι λέτε τώρα κύριε.. Δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο… με τις πρασινάδες του Ν.Κόσμου θα ασχολείται ο φαιδρός Καμίνης;
Ε, τώρα ας μην λέμε υπερβολές… Την κουτσουκέλα μπορεί να την έχει διαπράξει κανένας δημοτικός υπάλληλος, από αυτούς που κυκλοφορούν εδώ και κοπανάνε μύγες… Το πολύ να σηκώνουν κανένα χαρτάκι και μετά πάνε και την αράζουν στο παρακείμενο γηπεδάκι μπάσκετ ...

Εμείς πάντως δείχνουμε τις εικόνες,(καθημερινό θέμα για τις χιλιάδες που διέρχονται) ,  με συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί κάτι να κάνει ο δήμαρχος… τελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου