Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Η αλήθεια είναι μία πως άμα πεισμώσει η αστυνομία δεν της ξεφεύγει τίποτε.. Έφυγε πια από τη μέση ένα κάθαρμα, από τα πολλά Αλβανικά που ταλαιπωρούν την Ελλάδα!

ΤΕΡΜΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΛΑ


 Στις 4 τα ξημερώματα τον ξετρύπωσαν οι άνδρες των ΕΚΑΜ- Έπεσε νεκρός στην διάρκεια της συμπλοκής - Τραυματίστηκε στο πόδι αστυνομικός - Πώς έφτασαν στα ίχνη των δραπετών  - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του συνεργού του, Ιλίρ Κούπα,  που κατάφερε να διαφύγει-Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από το σημείο που σκοτώθηκε ο Κόλα

Νεκρός, μετά από μια πραγματική μάχη που δόθηκε τα ξημερώματα στα βουνά του Σουλίου με άνδρες των ΕΚΑΜ, έπεσε ο Αλβανός δραπέτης-δολοφόνος Μαριάν Κόλα.

Ήταν περίπου 6 το πρωί όταν λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα, στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο, έγινε η τελική “μάχη” μεταξύ των αστυνομικών και των δύο Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Από τους πυροβολισμούς νεκρός έπεσε ο Κόλα, ενώ ο συνεργός του Ιλίρ Κούπα κατόρθωσε να ξεφύγει και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών έχει τραυματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου