Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ









Λαθρομετανάστες απήγαγαν, βίασαν, έσπασαν τα πλευρά και παράτησαν 43χρονη μάνα στη Λακωνία-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ! -
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα την Πέμπτη - «Στο κόκκινο» ο υδράργυρος, στα ύψη τα επίπεδα υγρασίας -
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ...
Βρήκαν σε χωματερή το "στρατόπεδο" της ΧΑ με καταγγελίες ... οπλοφόρων "Ρομά"
 

Βρήκε το ΣΔΟΕ ποιοι χρηματοδοτούν τη Χρυσή Αυγή;

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ...

ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
Ε.Βενιζέλος: "Θα πατάξουμε την Χρυσή Αυγή"
18 μήνες φυλακή σε Έλληνα για "κουτουλιά" σε Αλβανό που τον είχε βρίσειH μάστιγα των μεταλλαγμένων τροφίμων (vid)
Απορρίφθηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων να γνωρίζουν ποια
 

Κούτες και πακέτα με λαθραία τσιγάρα το αποτέλεσμα της έρευνας ...

ισχυρίζονταi ότι αστυνομικοί τους επιτρέπουν να πουλήσουν λαθραία


ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ...ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΕΨΟΥΜΕ; ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ; ΟΛΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΚΡΟΥΣΗΣ! ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ.; ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!



ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ 
ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ 
ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ...!!! 
ΒΙΝΤΕΟ....


Εντός της ημέρας η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε πως θα δημοσιευθούν τα πρώτα στοιχεία του φακέλου με φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό από την δράση των ταγμάτων εφόδου της ΟΝΝΕΔ, της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ!  Σύμφωνα με ανακοίνωση-

Η ΤΑΦΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΡΑΝΓΚΕΣΤΑΪΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΧΑΖΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ...ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

Θα τους αδειάσουν με όσα εφευρήματα γουστάρει το θλιβερό κι εγκληματικό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ... Ήδη το πάντα άσκεπτο πόπολο... έχει φάει τη φόλα του εγκληματικού τόξου -έπρεπε ΟΛΟΙ να είναι στη φυλακή-...και σκούζει πάλι ...δημοκρατικά και κατά των Νεοναζί... της πλάκας... ΞΕΧΝΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΔΉ ΤΑ εγκλήματα του  προδοτικού ΤΟΞΟΥ Εκτός κι αν -απίθανο... η παρεούλα Μιχαλολιάκου...έχει σχέδια ..αντιμετώπισης της καθολικής επιθετικότητας που υφίσταται...
Περιμένετε την επόμενη στημένη δημοσκόπιση και θα δείτε πόσο θα φουντάρει ακόμη η Χ.Α. Έχει πλάκα το στόρυ κι ενδιαφέρον μέγα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ : Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!


Από το : trelokouneli.gr
Καταιγιστικές είναι τα τελευταία 24ωρα οι εξελίξεις όσον αφορά την δράση της Χρυσής Αυγής. Καθημερινά δεκάδες μαρτυρίες αποκαλύπτουν τον βρώμικο ρόλο του κόμματος του Μιχαλολιάκου. Βιασμοί, τρομοκρατία...
ληστείες, μπραβιλίκια, είναι μερικά απο τα κομμάτια του παζλ. Μέσα σε όλα αυτά, το trelokouneli σας ενημερώνει πρώτο απο όλους, πως η Χρυσή Αυγή έχει σχέση και με εξωγήινους. Ακούγεται απίστευτο αλλα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μάλιστα έχουμε και μια φωτογραφία που αποδεικνύει τα όσα λέμε. Είναι ο Μιχαλολιάκος στην τελευταία συνάντηση του με τα πλάσματα που ήρθαν να κατακτήσουν την γη. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο απώτερος σκοπός των Χρυσαυγιτών. Ο Θεός μαζί μας!

EN ΤΑΞΕΙ ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΒΑ...

Επώνυμες τραγουδίστριες από Αθήνα σε κύκλωμα... sex...
Ποιο είναι το παράνομο κύκλωμα με τις τραγουδίστριες; Πόσα ευρώ παίρνουν για τις υπηρεσίες τους; Πώς τους ξεσκέπασε η αστυνομία.
Επώνυμες τραγουδίστριες από Αθήνα σε κύκλωμα: ποσά υπηρεσιών

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ- ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ; ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ...

Γιάννης Λάτσιος: η αγωγή κατά της Ελένης Μενεγάκη. Στα δικαστήρια
Γιάννης Λάτσιος: η αγωγή κατά της Ελένης Μενεγάκη. Στα δικαστήρια
Ποια είναι η αγωγή που κατέθεσε ο Γιάννης Λάτσιος κατά την Ελένη Μενεγάκη; Γιατί βρέθηκαν πάλι στα δικαστήρια;

ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ  ΤΟΝ ΑΝΕΚΓΙΗΓΗΤΟ , ΌΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ "Καλάμι"

Το ''ΚΑΛΑΜΙ είχε προβλέψει ΣΩΣΤΑ 100%, ότι ο κ. αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ. ''θα δώσει μεγάλη παράσταση'' στον ΟΗΕ.'Αφωνη η Ομογένεια ΗΠΑ, αναρωτιέται αν η Ελλάδα κυβερνάται από παρανοϊκούς, που έχουν αυτοπιστέψει τα περί... ''success story''

Αφού τα έκανε ''σαν τα μούτρα του'' με Κυπριακό κλπ, ''ξαναχτύπησε'''Εχει ξεφύγει πολύ... Μαζεύτε τον... Διασύρει την Ελλάδα και την κυβέρνησή της στη Νέα Υόρκη.

Ε. Βενιζέλος: «Η Ελλάδα είναι η 30η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο» !!!

Αυτήν την απίστευτη δήλωση έκανε το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου '13 σε συνάντηση με προεδροπαράγοντες της Ομογένειας στο γεν. Προξενείο Νέας Υόρκης. (Σημ.: Η Ελλάδα είναι στην... 37η θέση στην Ευρώπη, δηλ. στις 4 τελευταίες. ΠΟΤΕ πήγε στην 30η και μάλιστα στον... κόσμο;)
Είπε και άλλα ''κουφά'': «
...Αν υπήρχε G30, θα έπρεπε η Ελλάδα να είναι μέλος... Σύντομα θα βγούμε από την κρίση... Οι εταίροι μας (και δανειστές) ουδέποτε μας πίεσαν να κάνουμε παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα...»
Η φιλική σύσταση από το ''ΚΑΛΑΜΙ'': 
Κύριε αντιπρόεδρε και υπουργέ Εξωτερικών, όταν βρίσκεσαι εκτός διεφθαρμένου ελληνικού κράτους ''είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας, παρά να μιλάς πολύ και να αίρεις κάθε αμφιβολία'' (Αβραάμ Λίνκολν).
ΜΗΝ διασύρεις την πατρίδα μιλώντας σε Ομογενείς, νομίζοντας ότι είναι άσχετοι ή χαμηλής νοημοσύνης ή ''κομματικά πρόβατα'' αλα Ελλάδα.
  Μεθοδεύουν ''τετραμερή'' και λύση με νέο σχέδιο -τύπου Ανάν- γιά την Κύπρο, έξω από ΟΗΕ
  
ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ: Αυτοδιαψεύδεται ο Ε. Βενιζέλος προσπαθώντας να διαψεύσει (βασικά το ''ΚΑΛΑΜΙ'') γιά τα περί ''λύσης'' στην Κύπρο και άθελά του ''καρφώνει'' τον ''ναι-ναι-κο'' πρόεδρό της, Ανα(ν)στασιάδη... (Αναλυτικά - διαβάστε)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ..." ΚΑΛΑΜΙ"...

...το αιμα νερο δεν γινεται...
''Χρυσαυγίτες'' Νέας Υόρκης: «Ναι, η ''Χρυσή Αυγή'' στην Ελλάδα έχει επαφή με άνθρωπο του πρωθυπουργού, στο Μαξίμου»Οι ισχυρές-αδελφικές σχέσεις ''Νέας Δημοκρατίας'' και ''Χρυσής Αυγής'' στις ΗΠΑ

Tην παραπάνω φωτογραφία είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά το ''Κ'' πριν ένα χρόνο, στα μέσα Σεπτεμβρίου 2012. Είναι ''Χρυσαυγίτες'' ΜΕΣΑ στο κτίριο της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης. Η Ομοσπονδία, προσπάθησε τότε με άρες μάρες ανακοίνωση, να ''μπαλώσει'' τα ''αμπάλωτα''.
- Μεγαλο-στέλεχος της (πεθαμένης) Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ''Νέας Δημοκρατίας'', στις ανατολικές ΗΠΑ, είναι ένας πρώην ΕΣΑτζης, που ''υπερηφανεύεται'' γιά τα ''βασανιστήρια που έκανε σε αριστερούς επί Ιωαννίδη'' και το ''ξύλο που τους έδινε''. Διατηρεί ''άριστες σχέσεις'' με τους ''Χρυσαυγίτες'' Νέας Υόρκης. Ο ''παράγοντας'' αυτός της Ομογένειας, δηλώνει ''σαμαρικός'' και φρόντισε να είναι δίπλα στον πρωθυπουργό, στο πρώτο του ταξίδι στη Νέα Υόρκη, αρχές Αυγούστου. Στη Νομαρχιακή πρόεδρος είναι φίλος γιά πολλά χρόνια και $υποστηρικτής$ του πρωθυπουργού.
(Δεν γνωρίζουμε αν το μεγαλο-στέλεχος της ''Νέας Δημοκρατίας'' στις ανατολικές ΗΠΑ και πρώην ΕΣΑτζης, θα είναι παρών και στο ιδιωτικό δείπνο που παραθέτει στο Μανχάτταν, Σάββατο βράδυ 28 Σεπτεμβρίου, στον πρωθυπουργό, ο φίλος του και υποστηρικτής σημερινός πρόεδρος της Νομαρχιακής Ν.Δ.)
- Ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής ΝΔ 
ήταν αυτός που έμπασε τους ''Χρυσαυγίτες'' στην ελληνική Ομοσπονδία Νέας Υόρκης και τους είχε ως μέλη στις Τοπικές Οργανώσεις του.
- Η πλειοψηφία των ''Χρυσαυγιτών'' Νέας Υόρκης ήταν μέλη Τοπικών Οργανώσεων
 ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου