Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  (αυτοί οι μαχαλόμαγκες νταήδες) . θα στηριξουν ΣΑΜΑΡΑ!- άρα Μνημόνιο και σκλαβιά της Ελλάδας παντοτινά!

Έχουμε και λέμε...προς φωτισμόν σας: Αυτή τη φορά χτυπάει η καμπάνα  για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!, που κάποιοι την έχουν πάρει στα σοβαρά, ενώ είναι παιδική χαρά!, Όπως το υπογραμμίζουμε από την πρώτη στιγμή!

 ΠΆΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, η Χ.Α.  ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ  το Μημονιακό  ψευτοδημοκρατικό κι αντισυνταγματικό τόξο!  Και να πάμε σε εκλογές!

 Είπαμε πως ο ελληνικός λαός είναι στη φάκα από τους πολιτικούς του ψευτοδημοκρατικού ΤΟΞΟΥ, κοινούς, επαγγελματίες  ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ  εγκληματίες, δοσίλογους και το κακό συναπάντημά τους... που ΟΛΟΙ μαζί έφεραν την Ελλάδα  στη σημερινή ένδειά της. 

ΚΑΙ ΠΛΗΖ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ Τα  ΛΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ,που έχουν πληθυνθεί αναισχύντως σε όλα τα Μ.Μ.Ε!-ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ !

Το ξέρεις αναγνώστη , αλλά θα πας και πάλι να ψηφίσεις τα θλιβερά ιδεολογήματά σου που σε πουλάνε σταθερά επί μισόν αιώνα. Σε ξέρουμε από την ούγια σου! ΚΟΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΒΗΧΑ!..Είσαι ατομίδιον περιορισμένης ευθύνης λόγω καταγωγής και παιδείας... οπότε ΚΑΝΤΕ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ! 

ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΟΠΕΙΟ!

Η Χρυσή Αυγή έχει τη δυνατότητα να κάνει το μεγάλο άλμα... Φαίνεται πως έχει κάποιες λερωμένες πλευρές... ΌΜΩΣ... 

Μα όλα τα κόμματα όμως είναι βάνδαλα κι όλα τους έχουν παρακρατικές ...δυνάμεις! ...Για παν ενδεχόμενο! Τέτοιοι δημοκράταροι είναι τα πουστερλέ και δημοκρατικά αυτά ...ΤΟΞΑ! Τα τόξα οι επαγγελματίες αλήτες της πολιτικής τα ...ανακάλυψαν μόλις χθες! ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΗ που θα φάνε... δεν μίλησαν ποτέ! 

Την ίδια δυναμική είχε χθες και το ΛΑΟΣ, .. Οταν ακούς όμως -χθες ακριβώς- τον Καρατζαφέρη, αυτόν τον καιροσκόπο ιδεολόγο να προσκαλεί κοσμάκι  στις τάξεις του κόμματός του... με το επιχείρημα: "Έλάτε ρε παιδιά εδώ. στο ΛΑΟΣ-χθες τα ξέρασε-.Όλοι θα φάμε από την πίτα "... τότε έχεις να κάνεις με κοινόν αλήτη... όπως αλήτες είναι οι του Σαμαρά-Βενιζέλου.. Τσίπρα κι άλλα τσιμπράγκαλα, που μας δουλεύουν! και μας Α[ΟΜΥΖΟΥΝ ως λαό ..για ΙΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ κομματικό και ατομικό! Ρε μιλαμε για σπειρες πολιτικές... Για μαφίες που θέλουν να αομυζούν τον ελληνικό λαό! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕΤΟ ΠΙΑ!!  

Μα με τέτοιο αλητήριο πνεύμα λειτουργούν οι τυχοδιώκτες όλων των ...κομμάτων!ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ...αν διαθέτεις βέβαια! ΣΚΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΡΕ ...για μας!

Συνεπώς αναγνώστη , κατάλαβαίτε  το...είμαστε στη φάκα των τυχοδιωκτών της πολιτικής;!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί, αυτή τη στιγμή να ανατρέψει το Μνημονιακό σκηνικό... Αλλά δεν θα το κάνει...προκειμένου ...να στηρίξει τα εκλογικά -φαύλα- συμφέροντα του Σαμαρά... Και κύριος οίδε με ποια ανταλλάγματα; !
Την ίδια δυναμική έχει και ο φέρελπις κ. Τσίπρας ..που όμως ...Μπορεί με μεγαλύτερη δυναμική ...να κάνει  την επανάσταση που επιθυμεί ο φοβισμένος, τρομοκρατημένος και σταθερά ληστευόμενο ελληνικός λαό! Ποιείεί την νύσσα...στα νέα σημερινά δεδομένα... Δηλαδή ο Τσίπρας ..μετεξελήχθηκε, αυτός ο αρχηγός των κουκουλοφόρων... εις ΤΣΙΡΛΑΝ!

Κατά τα λοιπά πάμε για νέο εμφυλιακό σπαραγμό...  Και διότι οι εγχώριοι και ξένοι μάναντζερς ξέρουν τα γράδα του υπέρτατου νιονιού σου... Άλλωστε ΡΕ...ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ... έχεις  δώσει εξετάσεις στα τελευταία 50 χρόνια. Εμείς τα ξέρουμε ..απλά εσύ δεν ξέρεις ..Δεν ξέρεις την παρδαλή σκέψη σου! Δεν την ελέγχεις ... Και δεν μπορείς διότι απλά έχεις κάνει τις επιλογές στη θλιβερή ζωή σου... Μπετατζής, λογιστής, μαρκετινίστας , επιπλοποιός ή ό,τι διάολο νομίζεις ότι είσαι...η αλήθεια είναι μία: ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΑΣ... Δηλαδή  περιορισμένης νοημοσύνης  άτομον ...σε γνώση.. και βγαίνεις πάμπτωχε σε κανάλια και ράδια και καταθέτεις το απαύγασμα των ανοησιών σου...περί δημοκτατίας, φασισμού κι άλλα τραχανοειδή .. Αν δεν το καταλαβαίνεις ...ΡΩΤΑ τους ισνστρούχτορές σου!
Για να κρίνουμε κάτι χρειάζεται , γνώση, ιστορία, μυαλό  κ.λ.π...   Και λυπόυμαστε ΡΕ ... τζιτζιφιόγκε... δεν τα διαθέτεις!  

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ( hellasnews-agency)

Υ.Γ....Kι αν..(λέμε για πλάκα) .ανακαλύψετε τέτοιες θέσεις σε άλλο σάϊτ -και δη των λαμόγιων δημοσιογράφων...ειδοποιείστε μας!  ΠΡΟΣΚΗΝΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ..Για αυτό και η φάκα που βιώνεις... πανέξυπνε -εξυπνάκια ...΄Ελληνα! ΔΙΑΦΥΓΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 
Και για το καταλάβεις ανόητε , λέμε υπεύθυνα:
***΄Ενα δίποδο λεύτερο, ανεξάρτητο ποτέ δεν γίνεται νεροκουβαλητής  τυχοδιωκτών! Κι εσύ ΡΕ το κάνεις επί μισόν αιώνα... ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ...ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ...για να μην πούμε και περισσότερα!...Άστα θα μπλέξεις με τη φάρα σου! Αυτή δα που σε έφερε στη ζωή

ΑΓΓΕΛΟΣ  ΔΕΛΑΒΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου