Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΡΤΕΛ ΣΟΎΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!



NEΟ “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ’ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
Έτοιμο σε λίγες μέρες το δημοφιλές για πολλά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, σε πλεονεκτική περιοχή του Ν.Κόσμου!

Σήμερα-αύριο ανοίγει στο Νέο Κόσμο και νέο σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΣΤΗΣ, επί της Σαρκοδίνου 12, ακριβώς αντίκρυ από το γηπεδάκι και δυό βήματα από τις ράγες του τραμ της Κασομούλη.
Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ διαθέτει κι άλλο ένα κατάστημα επί της Μπακνανά..
Σημειώνουμε για το στόρυ ότι ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ,Από τους πρωτοπόρους του είδους, είναι φανατικά ελληνικό σούπερ μάρκετ.
Επίσης πριν ένα μήνα άνοιξε κι άλλο ένα σούπερ μαρκετ, το ECONOMY, επί της Κασομούλη, πάνω στη στάση μετρο-τραμ Νέου Κόσμου…που έχει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
Προηγουμένως όμως είχε κλείσει το ΔΟΥΚΑΣ,, λίγα μέτρα πιο κάτω,και με δωδεκαετή θητεία στην περιοχή που, που όμως δεν φημίζονταν και τόσο για καλές τιμές

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ....





Απίστευτο. Ενεχυροδανειστήρια δίπλα από τα ταμεία και μέσα σε super market Carrefour ... 

- Στην πρωτοφανή κίνηση να εγκαταστήσουν εντός των πολυκαταστημάτων ενεχυροδανειστήρια προχώρησαν τα Carrefour που πλέον ελέγχονται εξ ολοκλήρου από τον ... (ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Εμεις απορούμε: Γιατί πρωτοποριακό...Δηλαδή τι θα γίνεται με τα ενεχειροδανειστήρια αυτά;
Θα αγαράζεις ένα κιλό πατάτες και δεν έχει ρευστό, θα δίνεις ρολόγι ή το χρυσό σταυρουδάκι σου;... και θα σε αναλαμβάνει το ενεχειροδανειστήριο; Μα όλα αυτά τα ανταλλακτικά μαγαζιά, που έχουν γεμίσει τη χώρα, είναι έξυπνες φόλες των Γερμαναράδων για να αρπάκουν όλα τα πολύτιμα μέταλλα από την Ελλάδα...να μας αδειάσουν δηλαδή!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου