Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!

EΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΕΙΡΙΑΛ... ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ... ΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ!


 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ –ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ....Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ... ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ... ΟΙ ΛΟΙΠΟΊ...ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΑΠΌ ΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ..ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΙΑ!



Η εξέγερση των γερόντων, των ΚΑΠΗ, βασικά «η συμμορία με τα μαύρα»

2ον ΥΠΟ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑ


(Συνέχεια από το προηγούμενο)

Αγκομαχούσε ο γέρος... έβγαλε μια κραυγή περίπου σαν αυτή : «Περιμένετε τσόγλαν του Χάρβαρντ και θα δείτε ...τι θα πάθετε...Σας το τάζω...Να μα την Παναγία» »... Έγειρε το κεφάλι του και τον πήρε  βαθύς ύπνος!
Είδε πολλά μέσα στον ύπνο του. Πολλά και απίστευτα θαυμαστά, όσο και παράλογα.
Είδε , λέει, πως μπούκαρε σε γειτονικό ΚΑΠΗ κι αφού αποθαύμασε τους μελλοθάνατους ΚΑΠΗΔΕΣ και Καπητζούδες ..τους πρόσταξε:
--Ω ρε τι κάθεστε εδώ και κλαίτε τη μοίρα σας; Εσείς δεν είσαστε που στίβατε την πέτρα και την κάνατε να βγάζει ζουμί; Εδώ Ρε ... τι κάνετε; Γιατί κοπανάτε μύγες; Περιμένετε να αποθάνετε; Ομπρός, όσοι έχετε  μπατζάκια ακολουθείστε με... Ποιός κερατάς σας είπε ότι ξοφλήσατε; Ποιός μπορεί να κάνει κάποιον να ξοφλάει; Τα παιδιά σας; Στείλτε τα  στο διάολο και δράστε τώρα... για να μη σας στείλω πια εγώ στο διάολο! Άμα πια...Πείτε μου, ποιούς συμφέρει να σας ρίχνουν στο Γκέτο των ΚΑΠΗ ή  στα ...γηροκομεία; Στον προθάλαμο των μελλοθανάτων; Και το δέχεστε ρε γαμώτο;...Έχουμε πόλεμο ΡΕ..τι περιμένετε τα παιδιά σας να τα βγάλουν πέρα; Πως, να τα βγάλουν πέρα χωρίς εσάς; Που τους μάθατε τα πάντα στη ζωή, αλλά παραμένουν αναλφάβητα; Θα αφήσετε ωρέ τα τέκνα σας μονάχα, στην καταιγίδα;

Ο Γέρος, στριφογύρισε πάνω στην πολυθρόνα του κι έγειρε από την άλλη μεριά. Είχε την αίσθηση πως ροχάλιζε. Τού άρεσε αυτό... και δεν ήθελε να το αποχωριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου