Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ...

Σήμερα το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό

Σήμερα το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό


Παγκόσμιο ενδιαφέρον προκαλεί το σημερινό πάρτι για τα γενέθλια της κόρης του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα στον Σκορπιό.

Οι διεργασίες είναι πυρετώδεις έτσι ώστε οι –υψηλού προφίλ-προσκεκλημένοι όπως ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η Σαρλότ Κασιράγκι κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό να απολαύσουν στο μέγιστο βαθμό την ημέρα τους στο νησί του Ιονίου.

Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ έχει ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικούς για την ασφάλεια των καλεσμένων. Άνθρωποι του Ρώσου μεγιστάνα έχουν έρθει σε επαφή με την ΕΛ.ΑΣ. για την παροχή ενός τουλάχιστον αστυνομικού με πολιτικά σε 24ώρη βάρδια. Επίσης έχει ζητηθεί και από το Λιμενικό Σώμα ένα σκάφος με βατραχανθρώπους.

Χιλιάδες ευρώ για το πάρτι της χρονιάς


Μέχρι στιγμής, στο νησί του Ωνάση απασχολούνται περισσότεροι από 200 εργάτες προκειμένου να διαμορφώσουν κατάλληλα τον χώρο.

Για τη συγκεκριμένη βραδιά έχουν στηθεί τρεις πίστες χορού, η μία εξ αυτών παραθαλάσσια, εγκαταστάθηκαν ηχητικά συστήματα και φωτορυθμικά εφέ με λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας. Η ρίψη βεγγαλικών, αν και περιλαμβανόταν στον αρχικό προγραμματισμό, τελικά ακυρώθηκε για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

Η σαμπάνια, η βότκα αλλά και το ούζο θα ρέουν άφθονα από τις κάνουλες των μπαρ. Χιλιάδες λουλούδια θα στολίζουν τους δρόμους του Σκορπιού, ενώ σε επιλεγμένα σημεία τοποθετήθηκαν οχήματα αντίκες, όπως παλιά βαγόνια τρένων, τρακτέρ και αυτοκίνητα του '50, του '60 και του '70, θυμίζοντας μια άλλη, ρομαντική εποχή. ( ΖΟΥΓΚΛΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου